Jump to content
Maestronet Forums

Problems uploading pictures


Hstrong
 Share

Recommended Posts

Hi, 

Is anyone else having problems uploading pictures? I tired to start a topic in the pegbox, and when I try to upload a picture, it come up with an internal server error message (error code -200) 

Thanks

Link to comment
Share on other sites

2 minutes ago, Hstrong said:

Hi, 

Is anyone else having problems uploading pictures? I tired to start a topic in the pegbox, and when I try to upload a picture, it come up with an internal server error message (error code -200) 

Thanks

Hi, this probably means your photos are too big. Try and make sure they are under 2mb each.

As you are a new member sometimes the forum can be a bit weird at letting you post pictures until you get 10 posts. Some people can post pictures straight away, for others it seems to not work as the system is a bit buggy.

I'd suggest to make sure your photos are under 2mb first. If that doesn't work start your thread and PM me the pictures and I will post them for you.

Regards,

Shelbow

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
 Share

  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...