Jump to content
Maestronet Forums

I anyone besides me having trouble with MN log in?


Berl Mendenhall

Recommended Posts

I have to log in nearly every time I get on MN. Even if I haven't shut Windows down. I leave the box checked to remember me, but it makes no difference. I participate in another forum and have no problems at all. Also the reply and new topic function acts strange. When I type something it doesn't show up on the screen for maybe a whole word or more, then all of a sudden it come up on the screen. When I push the backspace or delete button it's real slow, just one space at a time. I don't know maybe it's my computer, but like I said the other forum works just fine. No typing or log in problems at all. Just thought I check.

Berl

Link to comment
Share on other sites

I don't know maybe it's just me or my computer. It sure is annoying though. Most time I just don't log in. I don't post a lot, but I do check for PMs. Maybe one of the moderators will have a suggestion.

Berl

I haven't had that trouble. Do you have your browser security settings set too high? Maybe it's not accepting cookies.

Doug

Link to comment
Share on other sites

I have to log in nearly every time I get on MN. Even if I haven't shut Windows down. I leave the box checked to remember me, but it makes no difference. I participate in another forum and have no problems at all. Also the reply and new topic function acts strange. When I type something it doesn't show up on the screen for maybe a whole word or more, then all of a sudden it come up on the screen. When I push the backspace or delete button it's real slow, just one space at a time. I don't know maybe it's my computer, but like I said the other forum works just fine. No typing or log in problems at all. Just thought I check.

Berl

Are you using a laptop and/or do you have multiple networks? When I travel (and use a different server or network) I always need to log back in. When I'm at the shop, no troubles...

Link to comment
Share on other sites

I have the same issues, off and on since the last site redesign, using FireFox on both Mac and PC. Doesn't appear to be either cookies or security settings. This site will remember me for weeks then all of a sudden, show me as a guest (like today). I don't have these problems with any other websites so have to think it's something with the site itself.

Link to comment
Share on other sites

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.
Note: Your post will require moderator approval before it will be visible.

Guest
Reply to this topic...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

Loading...
  • Recently Browsing   0 members

    • No registered users viewing this page.


×
×
  • Create New...